UE Bordeta 3 - 2 CE Europa (Cadet Divisió Honor)

2014-03-11 47

Primera part sense gols amb molta igualtat, lo millor arribaria la segona.
La segona aviat es posa de cara pel Bordeta pilota dins l’àrea de l’Europa que surt rebutjada i des de 30 metres Micky tal com li be, engalta un fort xut imparable al fons de la xarxa 1-0. Encara hauria moltes coses a dir i una falta a prop del mig del camp es llançada per Alexis, la pilota vota a prop del punt de penal i entra per l’escaire, qualsevol llançament del Bordeta va enverinat i aquest que semblava a priori sense perill estableix el 2-0. L’Europa retalla distancies però no es veu que pugui remuntar el resultat, per contra el Bordeta arriba amb molt perill, el Minut 71 falta a favor del Bordeta similar a la llançada per Alexis però per banda dreta, Jordi fa el llançament amb la esquerra i la pilota que sembla que va al corner, fa una paràbola, vota dins l’àrea visitant i ara per l’escaire del segon pal entra al fons de la xarxa 3-1. El Bordeta ha pogut golejar, de fet ha tingut ocasions per marcar fins a 5 gols aquesta segona part però la pilota surt fragant el pal o trau in extremis el defensor de torn. L’Europa encara retallaria distancies però amb 3-2 finalitza el partit i tres punts més al sac.